Staldkammeraterne Da Vinci og Kronhjort op mod hinanden

Publ. 23. april 2008


Første løb i 2008

Staldkammeraterne Da Vinci og Kronhjort er meldt til start d. 25. april på Klampenborg Galopbane i Hanne Bechmann Handicap. Et løb for 3-årige og ældre heste. Klasse 2 løb.  De to kæmpede sidst i Århus i Dansk Mesterskab for 3-årigeJydsk Væddeløbsbane d. 20. oktober 2007. Kronhjort vandt løbet, Da Vinci blev nr. 2.

Hvordan skal det gå de to konkurrenter på fredag? Galoptræner Bent Olsen har et godt øje til Da Vinci's mulighed for at smutte forbi Kronhjort.
- Da Vinci har overvintret utrolig godt, og Kronhjort kan få svært ved at gi' ham 3 kg første gang ude... meeen, der er jo "desværre" også andre heste med i løbet, udtaler han på Bent-Olsen.dk.

Det er begge hestes første løb i 2008, og de er oppe mod stærke kræfter, hvoraf flere af dem har løb i kroppen. Må det gå dem begge godt.Da Vinci i paddocken, Klampenborg Galopbane 25. april 2008

Nederlag til Da Vinci

Da Vinci kom langt fra vindercirklen efter et meget uheldigt ridt med jockey Manuel Santos på ryggen. Kronhjort vandt løbet og blev redet sublimt af Jacob Johansen. Tillykke til dem begge. Vores forventninger til Da Vinci blev dermed ikke indfriet. Vi kan kun glæde os over at hesten så fantastisk godt ud i paddocken.