Dansk Derby-dag 24. juni 2007

20. juni:

Vinteren over har nogle af os i Da Vinci & Co. drømt om at se Da Vinci løbe i årets største væddeløbsbegivenhed - Dansk Derby 2007. Sådan bliver det ikke helt. Foråret har vist, at hesten ikke er ’bygget’ til at løbe den lange distance på 2400 m.
Til gengæld kan vi nu glæde os til at se Da Vinci løbe blandt de 14 heste, der er udtaget til løbet Larch Ærespræmie 2007, som er 'Derby'et' for miler heste.

Larch Ærespræmie 2007

Startskuddet til Larch Ærespræmie lyder søndag kl. 14.35. Det er på 1600m, og har en samlet præmiesum på 200.000 kr.
Da Vinci sætter i fra startboks 1. I sadlen sidder Jacob Johansen, samme rytter, der sikrede Da Vinci en 4. plads i seneste løb Algarve Bloodstock Petit Prix 2007, som er den kortere udgave af Ceres Jydsk Derby.

Vinderchancer

Konsortiet glæder sig til en dejlig dag på Klampenborg Galopbane med gode odds i totalisatoren.
Skulle Da Vinci blive blandt de første i 4. løb, er det en sejr for os som konsortium, og det vi står for. Vi ved, der er mange om buddet, så der skal en god portion held til.

3. juli 2007:

Da Vinci fik en flot placering

Forventningerne til Da Vinci var nok så høje. Efterfølgende er vi meget stolte over at hesten kom ind som nr. 4 ud af 14 deltagere. Vi håbede på en placering, og det fik vi. Galoptræner Bent Olsen siger i den anledning:

- Da Vinci var en fin nr. 4 i Lach Ærespræmie. Han virker til at have fundet melodien, og jeg var godt tilfreds med ham. Han er en god hest, som nok skal vise mere i år.