Staldkammerat Master Kid årets Derbyvinder 2008

Da Vinci måtte finde sig i at stå i skyggen af dagens helt store helt staldkammeraten Master Kid, der blev årets Derbyvinder. Da Vinci kom ind på et sjette plads i 9. løb i Tattersalls Grand Cup.

Master Kid årets Derbyvinder 2008

Højdepunkt i galoptrænerne Bent Olsen og Tine Hansens karriere som Dansk Derbyvinder 2008 med Master Kid og jockey Jacob Johansen. Foto: US Photo

Olsen ikke overrasket

For flertallet kom det som en kæmpe overraskelse, at årets Derbyvinder blev Master Kid. Dog ikke for Bent Olsen selv, som forinden dagens Derbyløb udtaler til Jyllandsposten:

- Master Kid vil gå et godt derby, hvis ikke der sker uheld. Da Master Kid senest sluttede tredje i Dansk 2000 Guineas fik hesten et uheldigt løb. Som jeg ser det, havde Master Kid vundet løbet uden tumulten, og så havde den stået som favorit i derbyet sammen med Carpe Diem. siger Bent Olsen, velvidende at hans derbyhåb nu tilhører den store gruppe af udfordrere til Carpe Diem.


Staldgavl tynget af hædersbevisninger

Stald Bent Olsen, juni 2008

Hædersbeviser, bl.a. efter sejr i Ceres Jydsk Derby 2008.

Med årets Derbysejr 2008 skulle man ikke tro, der var plads til flere laurbær på staldgavlen, men det voldte ikke Olsen & Co. problemer at finde plads til trofæet, som det ses på nedenstående billede.


Synligt bevis på sejren

Synligt bevis på Derbysejren 2008, med plads over
stalddøren. Foto: Ole Henrik